Guinot Eye Logic | La Peau Satin

datum: dinsdag 14 november 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Guinot Eye Logic | La Peau Satin

Guinot Eye Logic is een veel gevraagde behandeling in onze praktijk. Het is een effectieve behandeling voor de huid van je oogcontour.
Na deze behandeling voel je je als herboren, heb je een frisse blik en zijn fronsrimpels, kraaiepootjes, wallen en donkere kringen sterk verminderd.

Guinot Eye Logic – met een stralende blik richting de feestdagen
Tijdens de Guinot Eye Logic behandeling voert de schoonheidsspecialiste in 40 minuten de volgende handelingen uit:

Ze verwijdert eventuele make-up en reinigt je gezichtshuid met speciale aandacht voor de ogen
Ze voert een ionisatie uit met de Hydradermie apparatuur, waarbij je fronslijnen, kraaiepootjes en rimpels verzachten en afvoer van afvalstoffen plaatsvindt.
Ze voert een handmatige massage uit. Hierdoor verstevigt ze je huid, lift ze je huid van het oogcontour en activeert ze de onderhuidse microcirculatie, waardoor wallen en donkere kringen verdwijnen.
Tenslotte brengt ze een verkoelend en verjongend oogmasker aan
Guinot Eye Logic geeft als resultaat: een frisse, sprankelende en uitgeruste blik.

Ben je benieuwd naar deze behandeling?

Op dinsdag 14 november van 13.00 – 16.00 uur organiseert La Peau Satin een Inloop Event rondom Guinot Eye Logic in de vestiging te Leerdam – Meent 50.

Je kunt een demonstratie van de behandeling bijwonen. Onze medewerkers Tamara en Rebecca en Anne Faasse van Guinot zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden. Natuurlijk hebben we een leuke Guinot attentie voor jou als bezoeker.

bron: https://www.facebook.com/events/141222226512376/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leerdam | 112 alarmeringen Leerdam | Goedkoop Tanken in Leerdam | Supermarkten in Leerdam | Weerbericht Leerdam